Berkhidmat

friedchickenhouse's Blog

Fried Chicken House
27-G, Jalan Kristal AS7/AS
Seksyen 7, 40000
Shah Alam, Selangor D.E
03-5523 2150

Salam

“Sebaik-baik manusia, yang memberi menfaat kepada manusia lain” begitulah sabda baginda yang dirindui. Mudahan kita sedang rindukan Nabi kita.

image

Seronok, gembira, besar hati melayan tetamu merupa palanggan-pelanggan yang ramai hari ni. Seronok dapat berkhidmat kepada mereka. Mereka juga seronok, tenang hati bertandang ke sini. Mudahan Allah kira sebagai amal ibadah.

Hari minggu biasalah ramai datang dengan keluarga. Dari jauh dan dekat datang ke FCH. Hingga banyak meja nak kena gabung2kan.

“Hehe… bukan susah pun… tarik je lah… opss… jangan tarik, angkat la, ganggu orang lain nak makan…”

Dah siap order utk makan 15-20 org, 2 mandy combo set A, 3 mandy combo set C… cukup ke tu? Insyaallah cukup sangat.
Set apa tu? Nak tau dtng je ke FCH, nanti tau la… hehe
Tambah lagi Ceria plate. Tak cukup ambik lagi mesra plate…

View original post 174 more words

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s