DARA.com

friedchickenhouse's Blog

Assalam…

Semoga semua sihat sejahtera di samping menjalankan tugas-tugas sebagai hamba Allah dan khalifah.

Hari ni satu keluarga datang dari penang, bertolak lepas subuh, sampai KL dlm jam 11 Pagi, terus ke shah alam nak cari FCH. Mungkin selalu dah dengar tenang FCH, tapi tak pernah sampai. Apalagi, mandy combo la kan.

“Mandy Combo terbaik” kata cikgu ilah… Sementara anak-anaknya makan ayam goreng oriherb dan cheezy wedges… yam yam yam…

image

oh ye…
Majalah dara.com edisi Januari14 dah keluar. Korang tak Beli ke?

image

Apasal tiba2 promosi majalah dara.com ni? Hehe…
Saja la nak maklumkan, keluaran kali ni ada artikal berkaitan FCH termuat di dalam majalah tersebut yang bertajuk: FCH: Jaminan makanan selera 100% halal.

image

Siap bagi resipi lagi… Korang nak masak sendiri ke? takyah susah-susah lah, datang je FCH, semua dah disiapkan untuk anda. Hehe

image

Antara yang “highlight”kan mandy lamb, mandy chiken roasted, mesra plate, mushroom soup with garlic bread dan…

View original post 123 more words

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s